Magazin > VIP
584 ogledov

Doroteja Premužič na psihoterapiji

Doroteja Premužič s fantom Trkajem. (Foto: Mediaspeed) Žurnal24 main
Playboyeva zajčica in vodja Diamantk, skupine seksi promotork in hostes, Doroteja Premužič, obiskuje psihoterapijo.

Playboyeva zajčica in vodja Diamantk, skupine seksi promotork in hostes, Doroteja Premužič, je opustila študij na Teološki fakulteti, med katerim je spoznala tudi svojega fanta, raperja Trkaja, in se vpisala na psihoterapijo.

"Vedno sem si želela študirati psihoterapijo, a takrat te možnosti pri nas ni bilo. Zato sem se po srednji šoli sprva hotela vpisati na psihologijo, a mi je to učiteljica odsvetovala, rekoč da je suhoparen in da bom razočarana. Poleg tega obstaja samo pedagoška smer, kar pa mene ni zanimalo. Na teologiji sicer je bila možnost terapije, a samo družinske, zakonske terapije, ne pa tudi psihoterapije. Ko so pri nas odprli podružnico Sigmunda Freuda, sem se lani po zaključenem 3. letniku, vpisala nanjo. Če mi bo študij šel dobro, bom poskusila vzporedno dokončati še teologijo," nam je zaupala Premužičeva, ki si želi imeti svojo ordinacijo. A pot do tja bo še dolga. Študij namreč traja pet let, zaradi supervizije pa se lahko zavleče tudi na sedem.

"A verjamem, da mi bo uspelo. Če si nekaj zelo želiš in v to verjameš, se ti bo uresničilo. Mislim, da je to moje poslanstvo. Ljudje se mi hitro zaupajo. Odprejo se mi kot knjiga. Jaz pa sem oseba, ki rada poslušam."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.