Magazin > VIP
30 ogledov

Douglas bolj optimističen

1/10
Žurnal24 main
Michael Douglas je po osmih tednih kemoterapije videti bolje, začel pa naj bi tudi s pripravami na snemanje svojega novega filma.

Igralec, ki so mu poleti diagnosticirali raka na grlu, je glede svoje bolezni bolj optimističen, poročajo ameriški mediji. „Ima več energije, povrnil se mu je glas in misli, da to še ni konec,“ pravijo igralčevi prijatelji. Douglas se je v zadnjih dneh večkrat pojavil v javnosti, pred kratkim pa si je na Floridi z družino privoščil počitnice.

66-letni igralec je pred nekaj tedni povedal, da zdravljenje poteka uspešno in da je v štirih tednih prejemanja kemoterapije preživljal največji pekel. Igralec ni mogel požirati, izgubil je glas, bolečine pa so bile menda neznosne. Douglas je zaradi kemoterapij precej shujšal, njegove fotografije pa so obšle svet.

Očitno pa je najhuje za igralcem, saj se je začel pripravljati na snemanje novega filma. Douglas bo namreč upodobil zabavljača in pianista Liberaceja. Film bo režiral Steven Soderbergh, snemati pa naj bi ga začeli maja 2011.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.