Magazin > VIP
22 ogledov

Douglas dobil raka zaradi stresa

Michael Douglas Žurnal24 main
Igralec Michael Douglas je prepričan, da je raka dobil zaradi stresnega zadnjega leta.

65-letni hollywoodski zvezdnik Michael Douglas je sredi avgusta izvedel, da boleha za rakom na grlu. Zvezdnik, ki že hodi na kemoterapije, je prepričan, da je raka dobil zaradi stresa.

"Tak tip raka se lahko pojavi zaradi alkohola, kajenja ali kakšne spolne bolezni, vendar sem sam prepričan, da  je bil pri meni vzrok stres. Zadnje leto sem bil pod velikim stresom zaradi razlogov, ki so nekateri znani javnosti, nekateri pa ne," je povedal igralec, ki se je pred leti bojeval z odvisnostjo od alkohola in drog.

Ameriški mediji ugibajo, da bi bil eden od vzrokov za igralčev stres tudi čustven stres, ki mu ga je povzročil 31-letni sin Cameron, ki so ga aprila letos zaradi prodaje kokaina obsodili na pet let zapora.

Medtem se je Michael, ki boleha za rakom v četrtem stadiju, odločil, da bo zahrbtno bolezen premagal. "Ta rak bom prebolel, mislim, da bom za to potreboval štiri ali pet mesecev. Še vedno se veselim kozarca dobrega vina, ko se mi bo vrnil okus. Vedno sem v vsem, kar sem delal, dal vse od sebe, tako da bom iz tega boja odšel kot zmagovalec," je povedal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.