Magazin > VIP
25 ogledov

Douglas na mastni "dieti"

Vidno oslabljen igralec se bo moral zrediti. (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Ker je po zdravljenju zaradi raka na grlu močno oslabel, bo moral Michael Douglas v svoj jedilnik vključiti redilne jedi.

Igralec Michael Douglas, ki po kemoterapijah in okrevanju tehta le dobrih 63 kilogramov, bo moral obilno jesti. Med jedmi, ki bodo na njegovi redilni dieti, so mastne testenine, piščanec in jetrca.

"Moral se bo zrediti. Tako je krhek, da se zdravniki bojijo, da ne bo dovolj pri močeh, da si bo opomogel od zdravljenja," pravi vir za ameriške medije. "Jetrca in maščobe pomagajo pri alkalnosti telesa, medtem ko je piščanec hranljiv. Vse skupaj pa je lahko za požirati," še dodaja vir.

Pred kratkim je 66-letni igralec izjavil, da komaj čaka, da po zdravljenju, ko se mu vrne okus, spije kozarec vina. "Vedno sem bil pozitiven človek in tudi to bom prebolel. Porabil sem veliko energije, v ustih pa čutim povečano občutljivost. Sicer pa se počutim dobro," je še povedal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.