Magazin > VIP
30 ogledov

Douglas razkril sinovo težavo

10-letni Dylan ima disleksijo. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Igralec Michael Douglas, ki ga je prizadel rak grla, je razkril kakšno težavo ima njegov sin Dylan.

Michael Douglas in Catherine Zeta-Jones sta se z družino pred kratkim preselila v New York, kot razlog pa sta navedla sinovo bolezen. Igralec je v nekem intervjuju priznal, da njegov 10-letni sin Dylan trpi za specifično učno težavo – disleksijo.

„Do septembra smo živeli na Bermudih, trenutno pa se nahajamo v New Yorku. Eden od štirih otrok ima posebne potrebe, zato so nam priporočili, naj se preselimo v New York, kjer bo Dylan lahko obiskoval šolo za takšne otroke,“ je povedal igralec, ki se ne obremenjuje s tem, katero fakulteto bosta njegova otroka obiskovala.

„S Catherine si želiva le, da bi postala dobra državljana. Nista razvajena, temveč zelo lepo vzgojena otroka s precejšnjo mero samozavesti. Moj sin se sooča z disleksijo, ki pa ni prvi primeri v naši družini. Tudi moj brat jo ima,“ je še razkril Douglas, ki pravi, da sta s Catherine zelo „nemoderna“ starša, toda izjemno ponosna na svoja otroka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.