Magazin > VIP
64 ogledov

Douglas se je na faksu drogiral

Michael Douglas FameFlynet
Igralec Michael Douglas je priznal, da se je v študentskih letih veliko drogiral.

Ko se je igralec vpisal na fakulteto v Santa Barbari, se je raje vdajal opojnim substancam in lepim dekletom, kot pa da bi se učil. Za revijo GQ je priznal: "Nič nisem študiral. Nič. Veliko smo se drogirali, to je bil magičen čas. Živel sem v neke vrste komuni. Trije smo najeli hišo. Kopali smo se goli, kadili veliko trave in se zadevali. Pili smo vino in hodili na festivale. Bili so nori in čudoviti časi."

V tretjem letniku je začel študij gledališke igre, in čeprav je postal eden izmed najboljših hollywoodskih igralcev, je bila takrat njegova igra obupna. Kar pa je razveselilo njegovega očeta Kirka Douglasa.

"Celo takrat nisem imel goreče želje, da bi postal igralec. Bil sem grozen igralec. Imel sem grozno tremo na odru. Ko je oče prišel gledat mojo prvo predstavo, mi je rekel, da sem slab. In takrat sem vedel, da si je oddahnil, ker mu ni bilo treba skrbeti, da bom postal igralec," se spominja Douglas.

Komentarjev 1
  • Mrcina 12:23 10.september 2013.

    Pa kaj, če se drogiral? Kaj mu je manjkalo kasneje v življenju? Nič. Ne igra nobene vloge, če se je drogiral. Naj se, če mu je pasalo tako.