Magazin > VIP
27 ogledov

Douglas že najel odvetnike

micael douglas, catherine zeta jones Žurnal24 main
Zakona med zvezdnikoma Michaelom Douglasom in Catherine Zeta-Jones naj bi bilo nepreklicno konec.

Njun zakon je imel številne lepe, a tudi težke trenutke. Najprej je za rakom zbolel on, nato se je zdravila ona, in sicer zaradi duševnih težav. Veliko napetosti naj bi bilo tudi zaradi Camerona Douglasa, igralčevega sina iz prvega zakona, ki je zaradi preprodaje in posedovanja drog pristal v zaporu. Tam bo ostal do leta 2018.

Govorice, da se razhajata, so izbruhnile že v začetku leta, a sta jih igralca s skupnim prihodom na podelitev oskarjev utišala. Vsaj za nekaj mesecev …

Ameriškim medijev je vir namreč izdal, da je zdaj zakona zagotovo konec. Par naj bi se razšel že pred petimi meseci, Michael pa je menda že najel ločitvene odvetnike. Z uradno potrditvijo ločitve bo par počakal do septembra, po podelitvi emmyjev.

Srečen bo šele, ko bo vsega konec

Razlog za ločitev naj bi bile Catherinine težave, ki Michaela močno obremenjujejo. Vir pravi, da bo 68-letnik lahko srečen šele, ko bo vsega konec. "Ne more več. Njeni izbruhi jeze, pitje alkohola in neprestano postavljanje zahtev so zanj preveč.“ Igralka, ki ima bipolarno motnjo, pa menda nad ljubeznijo še ni obupala. V vili namerava urediti prostor, tako imenovano sobo kletvic, v katero se bo zatekla, ko bo začutila, da se jo lotevata jeza in panika.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.