Magazin > VIP
593 ogledov

Doživela sanjsko poroko na Zanzibarju

Martina Vrhovnik
1/3
Žurnal24 main
Martina Vrhovnik je dobila sanjsko ponudbo na Zanzibarju.

Martina Vrhovnik se je kot vizažistka udeležila razkošne indijske poroke na Zanzibarju. "Prvič sem videla, kakšna je indijska poroka, ki je veliko več kot poroka. Po navadi traja en teden, oni pa so sicer vse obrede skrčili na tri dni. Res lepa izkušnja, ko vidiš, kako 120 ljudi spoštuje tradicijo in so oblečeni v nepozabne tradicionalne obleke," je povedala Martina, ki si je po napornem delu privoščila tudi nekaj dni oddiha: "Tega nisem želela obešati na veliki zvon. Bilo je lepo, a tega ne štejem kot svoj življenjski dogodek. Delala sem od jutra do večera in skrbela, da je bila nevesta vedno popolna, make up sem ji zamenjala kar trikrat na dan. Privoščila pa sem si tudi tri dni oddiha na Zanzibarju, ki je resnično lep otok."

Lepa in podjetna Martina, ki ji je posteljo nekoč grel Sebastian Cavazza, pa ni želela izdati, ali bo letošnje praznike preživela sama ali v dvoje: "V življenju si vedno uredim tako, da mi je lepo; kadar sem samska in kadar nisem. Lahko rečem le, da mi je lepo in sem na božični večer zelo zelo uživala."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.