Magazin > VIP
30 ogledov

Dragan Bulič že drugič žrtev tatov

Dragan Bulič Facebook Dragan Bulič
Radijska legenda Dragan Bulič je v začetku septembra že drugič ostal brez svojega najljubšega prevoznega sredstva, kolesa.

Nepridiprav mu je novo kolo, ki ga je kupil v začetku julija, ukradel kar pred stavbo Radia Slovenija, kjer so sicer prisotne varnostne kamere, na recepciji pred vhodom pa vedno sedi varnostnik. A to storilca ni ustavilo, pripoveduje Bulič. "Preprosto je dvignil kolo in izginil za vogal. To se je zgodilo v soboto. V sredo sem zelo podobnega tipa spet videl, kako si ogleduje kolesa. Tudi tokrat je nosil kapo s ščitkom, je visok, črn, in ko je videl, da ga opazujem, se je obrnil stran. Potem sem opazil, da je imel na prostoru za taksije parkiran kombi, kamor najverjetneje nalaga ukradena kolesa."

Priljubljeni radijski voditelj je krajo prijavil policiji, sicer pa tudi sam po mestu opazuje, če bo kje videl svoje kolo, za katerega je s popustom odštel 250 evrov. Po kraji si je že kupil novega, vendar rabljenega, saj za novega noče več zapravljati denarja. "Sem si rekel, da ne grem več v takšno akcijo, saj sem slišal že več zgodb, kako kradejo draga kolesa. Novega enostavno ne upam več kupiti."

Prvič okraden pred desetimi leti

Pred tem si je novo kolo omislil pred natanko desetimi leti, ko mu je umrl brat. Takrat si je okolju prijaznega jeklenega konjička kupil v spomin nanj, a so mu tudi tega ukradli izpred stavbe RTV. "In to ob pol enih popoldne! Očitno je tako, da kadar si omislim boljše kolo, mi ga ukradejo (smeh). Pravijo, da gre v tretje rado, a v to se ne bom več spuščal," nam je še povedal Dragan in dodal, da ga to ne odvrača od kolesarjenja. "Sem kolesar do groba. Nikoli tudi nisem naredil vozniškega izpita, kolo je zame edino prevozno sredstvo, s čimer tudi skrbim za svoje telo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.