Magazin > VIP
43 ogledov

Drake ponosni maturant

Drake Žurnal24 main
Drake je ponosen na to, da je pri petindvajsetih končno maturiral. Očitno se drži reka: Bolje pozno kot nikoli!

Igralec, raper, pevec in tekstopisec Drake lahko pri petindvajsetih letih v svoj življenjepis končno doda tudi srednješolsko izobrazbo. Drake se je s svojim učiteljem na maturo pripravljal kar pet mesecev in poletje preživel za knjigami, zato je svojega uspeha še toliko bolj vesel. "Končni izpit sem opravil z osemindevetdesetimi odstotki. Eden najboljših občutkov v življenju, danes sem namreč maturiral," je preko Tweeterja sporočil Drake, ki je kot najstnik pustil šolo in se pridružil ekipi kanadske najstniške telenovele Degrassi: The Next Generation in s tem pomagal svoji družini, ki se je znašla v hudi  finančni stiski.

"Moja mati je bila zelo bolna, bili smo zelo revni, na robu bankrota. Edini denar, ki smo ga imeli, je prihajal s kanadske televizije in ni ga bilo veliko. Za sezono na kanadski televiziji sem prejemal slabšo plačo kot učitelji," je o težkih časih potarnal Drake.

 



 



Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.