Magazin > VIP
354 ogledov

Drama brez primere, Mirelo morali premestiti!

mirela, zlom
1/10
voyo.si
Sinoči se je v hiši Big Brother zgodila drama brez primere.

Mirela je včeraj v hiši Big Brother doživela izpad, kar so nam potrdili tudi odgovorni s Pro Plusa. Povod naj bi bil prepir z Jasminom, ki se je stopnjeval skozi cel dan, saj ji ta očital, da je zaradi vročih igric z Markom slaba mama. Zvečer sta se soočila v kopalnici, kričala in odrivala, strasti pa sta mirila Dalibor in Alen. Marka ni bilo na spregled. Spor je prekinil Big Brother in Jasmina poklical v spovednico.

Namigovalo se je, da naj bi prišlo tako daleč, da so celo ugasnili kamere in poklicali zdravniško pomoč, a Pro Plus te navedbe zanika in pravi, da posredovanje zdravnika ni bilo potrebno.

Govorili smo z Mirelinim partnerjem Andrejem, ki o incidentu, do našega klica, ni vedel nič, a se je hitro pozanimal pri produkcijski ekipi. "Pravijo, da je še vedno v hiši, vendar so jo čez noč premestili v sobo presenečenja. Povedali so mi le, da se je kregala in da je bil posredi alkohol," nam je razkril. Pravi, da Mirela takšnih težav še ni imela, je pa že doživela manjše izpade.

Mirelo smo na kamerah v živo res lahko spremljamo v sobi presenečenja, kjer si je zjutraj urejala nohte in lase in večkrat povedala, da želi domov. "Joj, kako sem loše (slabo op. a.)," je rekla in iz sobe nagnala sotekmovalca, ki je želel vstopiti.

Razlog, da se med Jasmina in Mirelo ni vmešal Marko, verjetno tiči v dogajanju pred sporom. Mirela je namreč pijana razkazovala svoje telo in se metala po sotekmovalcih, še posebno po Filipu, ki ga je ljubosumni Marko zaradi tega prosil, naj zapusti masažni bazen in jo pusti pri miru. Kaj se je dogajalo pred izpadom, si lahko pogledate TUKAJ. Marko in Mirela pa že razčiščujeta zadeve. Primorec svoji dragi nič ne zameri, razume da je zaradi alkohola izgubila razum, jezen je le, ker ne posluša njegovih nasvetov.

Ko je Mirela zapustila svoje prenočišče, je v sobi spet počilo. Več o tem TUKAJ.

 
Komentarjev 9
  • Papaja Popi 20:15 14.april 2016.

    Zrela za psihiatra

  • marabunta 16:24 14.april 2016.

    a ni škoda časa in prostora v medijih za takšen poden, delate sramoto tistim, ki so še nekako normalni, ker to kar predvajate ni za normalne ljudi, svetujem čimprejšen obisk psihjatra vsem udeležencem teh šovov, pa tudi gledalcem

  • Nevtrino 15:45 14.april 2016.

    "...Namigovalo se je, da naj bi prišlo tako daleč, da so celo ugasnili kamere in poklicali zdravniško pomoč, a Pro Plus te navedbe zanika in pravi, da posredovanje zdravnika ni bilo potrebno...."----Mogoče bi bil psihiater bolj potreben - za vse po vrsti.