Magazin > VIP
58 ogledov

Drama manekenke: ves čas samo joče

26-letna Doris je ena najbolj znanih hrvaških manekenk. (Foto: Pixsell) Žurnal24 main
Drama hrvaške manekenke: 26-letna Doris Vrečko, ki zaradi možganske kapi ne more govoriti in hoditi, ves čas samo joče.

Ena najbolj znanih hrvaških manekenk Doris Vrečko naj bi po poročanju hrvaških medijev doživela možgansko kap. Manekenka je menda v ponedeljek med gledanjem televizije izgubila zavest, reševalci pa so jo odpeljali v bolnišnico. Šestindvajsetletnica je trenutno na nevrološkem oddelku, njeni prijatelji pa so dejali, da se je njeno zdravstveno stanje izboljšalo. Kljub temu še vedno ne more govoriti ali hoditi, ves čas pa naj bi samo jokala.

Manekenki je v težkih trenutkih v oporo njena družina, ves čas pa je ob njej mama Branka, s katero si je manekenka še posebej blizu. Zdravniki še vedno niso razkrili pravega razloga, zaradi katerega je Vrečkova pristala v bolnišnici, hrvaški mediji pa pišejo, da gre za možgansko kap. Prijatelj manekenkinega očeta Zoran Gobac je dejal, da družina še vedno čaka na izvide preiskav.

Pretreseni so tudi manekenkini prijatelji, ki razkrivajo, da se je 26-letna Doris pred nekaj dnevi sprehajala po centru Zagreba, kjer tudi živi, in da nikoli ni potožila, da ima zdravstvene težave. Menda je Doris pred nekaj meseci svojim prijateljem dejala le, da zelo slabo vidi, zaradi česar se je odločila za korekcijo vida.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.