Magazin > VIP
38 ogledov

Drama na domu pevca Chrisa Browna

Chris Brown Profimedias
Pevec Chris Brown aretiran zaradi napada z orožjem.

Potem ko je bila policija več ur pred in v njegovem domu, so Chrisa Browna v lisicah odpeljali na policijsko postajo. Po plačilu varščine v višini 250 tisoč dolarjev so ga kasneje izpustili.

Drama se je začela odvijati v torek v jutranjih urah po lokalnem času, ko je nekdanja udeleženka lepotnih tekmovanj poklicala policijo, ker naj bi ji Brown grozil s pištolo. 

Do prepira naj bi prišlo, ko je ženska občudovala kos nakita. Povedala je, da je v preteklosti že bila na Chrisovih zabavah, a da je bil vedno prijazen. Tokrat je deloval, kot da je pod vplivom drog in alkohola. Zapletlo se je, ko je gledala kos nakita, ki ga je razkazoval član Chrisove ekipe. Najprej naj bi pobesnel omenjeni moški, kasneje pa še Chris, ki je zahteval, da se pobere z zabave in ji pri tem grozil s pištolo. Ko je ženska želela oditi, ji Chrisova ekipa tega ni dovolila, dokler ne bi podpisala dokumenta o nerazkrivanju podatkov, kar je zavrnila.

Ker ji je Chris grozil s pištolo, je poklicala policijo. Policisti so prišli na pevčev dom, kjer so več ur čakali na to, da se Brown preda in na izdajo naloga za preiskavo. Po poročanju TMZ naj bi Brown skozi okno vrgel vrečko s pištolo in drogami ter policiste pozval, naj "pridejo ponj". Policija je opravila hišno preiskavo in pevca aretirala.

To ni prvič, da so pevcu nadeli lisice. Leta 2009 je bil obsojen na pogojno kazen šestih let zaradi napada na Rihanno. Moral je tudi opraviti približno tisoč ur družbeno-koristnega dela in se udeleževati delavnic na temo preprečevanja nasilja. Pred dvema letoma je prekršil pogojno kazen, ko je pred hotelom v Washingtonu napadel osebo. Ujet je bil tudi pri vožnji brez izpita, osumljen je bil povzročitve in pobega s kraja prometne nesreče. Maja naj bi napadel nekdanjega menedžerja Michaela Guirguisa. 

 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.