Magazin > VIP
11907 ogledov

Drama na snemanju oddaje: Pevka napadla Nedo Ukraden!

Neda Ukraden Instagram
Kričala je in "padla ven", tako pa se je na napad odzvala Neda ...

Pevka Neda Ukraden (69) in Mira Šokrić (49) sta se sprli med snemanjem novoletnega programa za srbsko televizijo. Stvari so ušle izpod nadzora, ko se je Neda pritožila nad slabim studijskim ozvočenjem, piše alo.rs. Mira naj bi Nedo napadla pred dvesto ljudmi, ki so sodelovali pri snemanju novoletnega programa RTS-ja, je za srbske medije razkril vir, ki je bil priča incidentu. 

Ko je Neda prijela za mikrofon in začela peti, se je pritožila nad zvokom in zahtevala, da to popravijo. To je zelo ujezilo Miro, ki je povsem podivjala in začela vpiti na Nedo: "Kaj delaš galamo? Sedaj se še na ton razumeš! A si ti tonski mojster? Kaj smo mi tukaj, budale? Vsem je dober, samo tebi ne." Neda ji na izbruh ni odgovorila, temveč je le želela, da se tehnična težava odpravi. Prisotni so nemo opazovali incident, dokler niso prišli tonski mojstri in zadevo rešili.

"K svojemu poslu vsak pristopa tako kot misli, da je prav. Želim, da je vse popolno, kadar gre zame in to zahtevam tudi od sodelavcev. Če koga to moti, je to njegova težava. Meni so ton namestili tako, da sem se dobro slišala, ostali me ne zanimajo," je incident komentirala Neda. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.