Magazin > VIP
68831 ogledov

Drama pri Alenki Gotar: "Kako bolan moraš biti v glavo"

Alenka Gotar rtvslo.si
Ubogi kuža.

Pevka Alenka Gotar preživlja nočno moro, ki se je boji vsak lastnik psa. Pred njeno družinsko hišo je namreč objestni voznik povozil njenega štirinožnega prijatelja.

"Tisti objestni brezjajčni revi, ki je divjala po cesti in nam pred hišo zbila psa ter pobegnila, sporočam, da ji želim, da se ji to vrne, in upam, da ima fajn zbit avto ter upam, da nima zavarovanja (za divjad)," je upravičeno besna Alenka, ki je na Facebooku še zapisala: "Kako bolan moraš biti v glavo, da s polnim gasom zapelješ v psa??  Škoda, da si mi ušel!!!!"

Poleg zapisa je objavila tudi posnetek, ki je nastal pri veterinarju. Psička je na srečo še živa, ima pa poškodovani zadnji tački. "Bila je šivana, ima nekaj globokih ran, nekaj odrgnin. Hvala bogu, da je velik in težek pes, mišičast, tako da ji je njena kompaktnost rešila življenje ... Zdaj je na opazovanju, če bi slučajno imela še kakšne notranje poškodbe, če bi bruhala, moramo takoj nazaj," je Alenka včeraj še razložila. 

Komentarjev 18
  • Avatar Zala
    Zala 22:20 22.januar 2024.

    Kuža ne sodi na cesto. Prijava za malomarno ravnanje s psičko.

  • rd2dmk2 09:52 20.januar 2024.

    a veste, ni bilo samo enkrat ko sem med vožnjo lahko spremljal "cucke" kako so se podili za mojim avtom pa raznih vaseh. pa ne glede na vzrok zakaj je bil pes na cesti, pa magari če je podil mačko ...prikaži več ali zalezoval sosedovo psico , da ne omenjam najslabše variante da je mogoče podil kakšno srnico. sploh imam rad pse, ki se potepejo pa naseljenih krajih, in to potepanje ima velikokrat en razlog, pejd peso mal na jago pa se useri in pošči tam nekje, da imam jest mir.

  • Dejan Vehovec 19:31 19.januar 2024.

    Kako "bolan moraš bt u glavo", da si vernik u SDS? In kako to da pes na javni površini ni bil na povodcu?