Magazin > VIP
6824 ogledov

Drama: Vir razkril resnico o ločitvi Colina Firtha

colin firth Profimedia
Tega ji ni mogel oprostiti.

Pred nekaj dnevi je odjeknila vest, da se igralec Colin Firth po 22 letih zakona ločuje od žene Livie. V uradni izjavi za javnost sta povedala, da se razhajata v prijateljskem duhu in da ju bo ljubezen do sinov, 18-letnega Luco in 16-letnega Mattea, vedno povezovala.

Vir, ki je govoril z revijo People, pa je sprožil namigovanja, da se par morda le ni razšel tako harmonično, kot sedaj poskuša prikazati v javnosti.

Tistih, ki ju poznajo, ločitev namreč ni presenetila, piše revija. Lani se je namreč razvedelo, da je imela Livia leta 2015, ko sta bila z možem nekaj časa narazen, razmerje z italijanskim novinarjem Marcom Brancaccijem. To razmerje je povzročilo škandal, saj je Livia trdila, da jo novinar po njunem 11-mesečnem razmerju zalezuje. Celo tožila ga je, a izkazalo se je, da ni bilo čisto tako, kot je trdila Firthova. 

Zakonca sta se za zakon trudila, a zaman. Viri pravijo, da si njun odnos zaradi afere in izdaje ni več opomogel in da je nastopil čas, da gresta vsak po svoji poti, "čeprav sta imela trdno družino in voljo, da težave rešita“.

Livia in Colin sta se spoznala med snemanjem neke BBC-jeve drame leta 1996, eno leto pozneje sta se poročila. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.