Magazin > VIP
20423 ogledov

Dražen Petrović: Ste vedeli, da je ljubil to znano pevko?

Dražen Petrović Twitter
Posel je prerasel v ljubezen.

Nadarjeni košarkar Dražen Petrović je ljubil pevko Novih fosilov Sanjo Doležal, piše 24sata.

Sanja je bila takrat stara 22 let. Pevko je športniku kot del marketinške poteze predstavil glasbeni manager Zoran Škugor. V tistem času glasbeni hiti niso bili dovolj. Za medije in bralce si je bilo treba izmisliti privlačne zgodbice, o katerih bi se pisalo dalj časa.

A poslovni odnos je med mladima zvezdnikoma hitro prerasel v ljubezen. Sanja je hodila na Draženove tekme, Dražen na njene koncerte. Na eni od tekem so novinarji snemali le pevko, kako je navijala, in vsi so se po tekmi spraševali, ali sta skupaj. Bila sta par in to eno leto.

Sanja Doležal | Avtor: Pixsell Pixsell

Svoje ljubezni nista skrivala, saj sta s slavo oba znala živeti. Čeprav sta se odlično razumela, pa je bila za njuno zvezo usodna razdalja. Dražen je igral v tujini, Sanja pa je imela v tistem času 200 koncertov na leto. Leta 1986 je bilo zveze konec. Razšla sta se v prijateljskih odnosih. Dražen je tudi po koncu ljubezni govoril, da je Sanja velika umetnica in še naprej obiskoval njene koncerte. Ko je bil star 28 let, je umrl v prometni nesreči. "Bil je poseben. Njegova smrt je bila zame strašna. Še zdaj mi je težko, ko pomislim, da ga ni več. Spominjam se najinega zadnjega snidenja na enem od koncertov,“ pravi Sanja, ki jo pesem "Još te volim“ spominja na bivšo ljubezen.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.