Magazin > VIP
3 ogledov

Drew Barrymore stopila v zakon

Drew Barrymore, Will Kopelman
1/11
Fame Pictures
Drew Barrymore je sinoči dahnila usodni "da" svojemu zaročencu Willu Kopelmanu.

Igralka Drew Barrymore in Will Kopelman, ki sta trenutno v veselem pričakovanju svojega prvega otroka, sta si včeraj zvečer obljubila večno zvestobo na njenem posestvu v Montecitu v Kaliforniji. Med le nekaj več kot sto svati pa so njuni judovski poroki poleg družinskih članov prisostvovali tudi bližnji prijatelji, med katerimi je bilo tudi kar nekaj slavnih imen, kot so Cameron Diaz, noseča Reese Witherspoon in njen mož Jim Toth, Busy Phillips in Jimmy Fallon.

To je za zvezdnico, ki je za to priložnost nosila Chanelovo kreacijo, že tretji zakon. Marca 1994 se je zaobljubila lastniku bara Jeremyju Thomasu, vendar njun zakon ni dolgo trajal – ločila sta se le mesec dni kasneje. Tudi njen drugi zakon je bil kratek. Julija 2001 se je poročila s komikom Tomom Greenom, ki je vložil zahtevek za ločitev že decembra istega leta.

Novopečena zakonca sta bila krajši čas skupaj leta 2010, zvezo pa sta obnovila februarja lani. Will jo je zaprosil decembra lani na počitnicah v Sun Valleyju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.