Magazin > VIP
17 ogledov

Drew zasledovala podivjanega voznika

Zvezdnica je doživela prometno nesrečo, potem pa ji je kri v žile pognalo še zas Žurnal24 main
Igralka Drew Barrymore je doživela pravo adrenalinsko vožnjo po mestnih ulicah. Ne, ni snemala novega filma.

Igralka Drew Barrymore, ki se trenutno videva z Justinom Longom, prav tako igralcem, se je pred kratkim sredi dneva brezskrbno peljala po losangeleških ulicah, ko jo je od zadaj zadelo drugo vozilo. Ker pa se voznik ni zmenil za nesrečo in nadaljeval z vožnjo, se je 33-letnica pognala za njim. Zasledovala ga je nekaj minut, uspela pa si je zapomniti registrsko tablico ter barvo in znamko vozila. Ker pa ji je podivjani voznik ušel, se je odločila, da bo zasledovanje prepustila možem v modrem.

Drew pa ni edina zvezdnica, ki je imela težave v prometu. Ellen DeGeneres in njeno dekle Portia De Rossi sta prav tako utrpeli udarec od zadaj, zadel ju je voznik porscheja, medtem ko se slavna pevka Britney Spears rada zaletava v druga vozila. Pred kratkim je zopet precenila svoje šoferske sposobnosti in se med vožnjo zaletela v vozilo na eni od losangeleških avtocest.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.