Magazin > VIP
165 ogledov

Drnačeva meni, da je Bratuškova lagala

Barbra Drnač mediaspeed
Novinarko in ljubiteljico plesa Barbro Drnač je zmotilo zasebno potovanje in nakupovanje premierke Alenke Bratušek.

Pred dnevi je Barbra Drnač na svojem profilu na Facebooku zapisala naslednje: "Včeraj bila v lincu ... Nov hematološki oddelek v pritličju je še vedno zaprt. CHIUSO!!! Mojškra Alenka pa v nedeljo v šoping v Rim, tam vse APERTO. Je ugotovila, da mora čevlje Alja Viryent Novak zamenjat za vsaj kakšnega Baldininija. In potem v njih lahko pride na odprtje novega hematološkega oddelka. In Slovenceljni še kar ploskajo ... možgani chiuso!!!"

Kot nam je zaupala Drnačeva, jo je zmotilo predvsem to, da premierka zaradi bolezni, zaradi katere je odpovedala borčevsko proslavo v Dražgošah, ni ostala doma. "Na splošno ne maram, da ljudje lažejo. Če je bila Bratuškova bolna, potem naj ostane doma in se pozdravi, da bo lahko vodila to državo. Če pravi, da je bolna, potem ne more iti na izlet. Če si bolan, ali daš prednost šopingu, izletu ali ga daš zdravju? Jaz dajem prednost zdravju," nam je pojasnila svoj zapis in dodala, da je "zapisala resnico". "V zadnjem času pa napisana resnica doživi strašen šok, ogorčenje in tako naprej. Njenemu pojasnilu, da je šla na lastne stroške, ne verjamem, ker se je prevečkrat zlagala. Predvsem pa se mi ne zdi etično, da hodi v taki krizi 'šopingirat' po Italiji. Dajati nam mora zgled in pokazati dobro voljo, da je z nami v tej godlji."

Pri oblačilih drugačna, a cenena

Čeprav je naša premierka že večkrat kiksnila z izbiro oblačil, pa je Drnačevi všeč, da je malo drugačna. "Vendar protokol velela drugače. Njeni tigrasti vzorci najbrž ne sodijo v kontekst protokola. Smešno mi je, saj se očitno vidi, da so njena oblačila res cenena. Sama je povedala, da ji oblačila dela šivilja. Zmotilo me je to, da se vidi, da nosi cenena oblačila v smislu izdelave, videza in podobno. Morala bi se posvetovali s Ksenijo Benedetti (šefinja državnega protokola, op. a.)."

Komentarjev 57
  • Scott 05:18 04.februar 2014.

    Potem ti tudi partner od plagiatorškove, črnogorec pove vse o njej?

  • Scott 05:14 04.februar 2014.

    Kako Črnogorci ravnajo s svojimi ženami in za kaj jih imajo je splošno znano.

  • Scott 05:13 04.februar 2014.

    Na lastne stroške sta jo spremljala varnostnika?Ti si res totalni idiot!