Magazin > VIP
42 ogledov

Drugi je iz hiše letel Rok Kosmač

Rok in Nena sta prva zapustila hišo Big Brother. (Foto: Anže Petkovšek) Žurnal24 main
Gledalci so odločili, da mora hišo Big Brother po dveh tednih zapustiti pevec Rok Kosmač. V hiši slavnih tako vsaj še en teden ostaja raper Zlatko.

Slavni stanovalci hiše Big Brother so preživeli drug teden v hiši, ki jo je zapustil že drugi tekmovalec. Tokrat se je od resničnostnega šova in nagrade, ki še vedno znaša 135 tisoč evrov, poslovil Rok Kosmač.

Tekmovalci so ga nominirali predvsem zaradi njegove neodločnosti in neresnosti. Mnoge je zmotilo tudi dejstvo, da se ne vklopi v družbo in se drži bolj zase. Poleg tega je večkrat povedal, da si v hiši ne želi več ostati.

Zlatka pa so sostanovalci nominirali zaradi njegovega agresivnega vedenja in nenehnega zafrkavanja. Tekmovalce je razburila tudi njegova izjava po koncu prejšnje nedeljske oddaje, ko je rekel: "Naj dvigne roko tisti, ki je tukaj zaradi denarja."

Nagrada (za zdaj) ostaja ista
Za razliko od drugega tedna pa so tekmovalci tokratno nalogo opravili uspešno, zato bodo naslednji teden lahko preživeli z osnovnimi živili. Glavna nagrada tako ostaja 135 tisoč evrov.

V hiši ostaja še osem tekmovalcev, kdo bo na nominacijskem stolčku sedel prihodnji teden, pa bo znano že v ponedeljek.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.