Magazin > VIP
1682 ogledov

Drugi porod za Aneto veliko težji

aneta salihović Žurnal24 main
Playboyeva zajčica in udeleženka resničnostnega šova Kmetija Slavnih Aneta Salihović je spregovorila o rojstvu hčerkice Tie Alexis.

"Porod je potekal zelo hitro, kljub temu pa je bilo zame težje kot prvič," je za zurnal24.si povedala Aneta, ki je hčerkico dobila v zvezi z mariborskim poslovnežem Aleksandrom Ferkom. Aneta ima še sina Lejsa Taija, ki je že pred porodom napovedal, da bo imel sestrico, saj je bila to njegova velika želja. Po Anetinih besedah je Lejs Tai sestrico sprejel izvrstno, ves čas pa ji deli poljube in objeme.

"Tia Alexis je prečudovit zaklad, saj nas je povezala v eno veliko družino. Je zelo pridna, saj joka samo, kadar je lačna in ko jo črviči v trebuščku, drugače pa sploh ne vemo, da jo imamo," je dojenčico pohvalila mamica, ki pravi, da si želi še otrok.

"Z Alexom si želiva velike družine, ker sva sama edinca," pravi Aneta, ki dodaja, da je "otroka najlažje narediti in roditi, kaj pa potem? Otroke je treba vzgajati, oblačiti, hraniti in še veliko drugega, a je to v naši državi in ob takšni podpori nemogoče," zaključuje Aneta.

Komentarjev 1
  • nizakej 22:51 16.september 2016.

    Matr moraš bit usekan, da daš otrokom imena kot da so iz znanstvene fantastike...