Magazin > VIP
45 ogledov

Drugi so mu iskali ženske za seks

Katy in Russell sta noro zaljubljena od septembra 2009. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Russell Brand je bil pred zaroko s Katy Perry znan po svojih neštetih avanturah. V nedavnem intervjuju pa je celo priznal, da je bil zasvojenec s seksom, ki je najemal ljudi, da so zanj iskali ženske za seks.

O svojem življenju pred pevko Katy Perry je Russell spregovoril že večkrat, tokrat pa je med intervjujem za najbolj brano moško revijo na svetu razkril malce več.

 

"Bil sem kot drveča lokomotiva. Moj proces selekcije ni bil preveč dober, zato sem najel skupino ljudi, ki so mi iskali ženske, s katerimi sem lahko seksal," je pojasnil Russell, ki je že osem mesecev srečen v zvezi s Katy.

 

"Menjavanje žensk je nesmiselno"

34-letni zvezdnik, ki se je januarja letos s svojo izbranko tudi zaročil, pravi, da prejšnjega načina življenja niti najmanj ne pogreša. "Prišel sem do točke v svojem življenju, ko vem, da takšno razmišljanje ni dobro. Ko spiš s celo vojsko žensk, ugotoviš, da je vse skupaj precej nesmiselno."

 

In ravno zaradi svojih nezdravih spolnih navad se je Russell pred časom odločil, da obišče kliniko za odvajanje od seksa, kjer pa mu marsikaj ni bilo všeč.

 

"Večina moških na odvajanju od seksa je naravnost odvratnih. To so čudaki, ki se samozadovoljujejo v temnih ulicah," je za konec še povedal Russell in dodal, da je vesel, da je ozdravljen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.