Magazin > VIP
30 ogledov

Drugo poročno slavje za Clooneyja

George Clooney, Amal Alamuddin Profimedias
George Clooney poroko in zakon očitno jemlje zelo resno, saj sta s soprogo Amal v Veliki Britaniji pripravila drugo poročno slavje.

George Clooney je v četrtek priletel v London, kjer ga je na njunem domu v Berkshiru čakala Amal. Njena starša Baria in Ramzi v Danesfield House hotelu organizirata zabavo v njuno čast. V London so tako že prispeli številni njuni prijatelji in sorodniki, veliko Amalinih sorodnikov.

V petek zvečer sta zakonca Clooney na njunem novem domu gostila intimno večerjo za ožje družinske člane. Amal in George naj bi se odločila, da bosta za sorodnike kuhala sama. Tašča naj bi bila nad Clooneyjem navdušena in naj bi svoje navdušenje delila z ostalimi sorodniki. "Tako čudovit mesec je bil," naj bi dejala. 

Nad Amal, ki se je z Georgeem poročila 27. septembra v Benetkah, je navdušen tudi Randy Gerber, njegova poročna priča. "Lepa je, zanimiva, pametna. Mislim, da skupaj lahko storita veliko neverjetnih stvari," je povedal Gerber.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.