Magazin > VIP
3573 ogledov

Družina Heidi Klum v dveh tednih izgubila tri pse, so bili ubiti?

heidi klum
1/3
Profimedia
Velika žalost pod streho Heidi Klum.

V začetku februarja sta se morala Heidi Klum in Tom Kaulitz posloviti od štirinožnega prijatelja Capperja, nato pa sta drug za drugim na isti dan poginila še njun pes Anton in pes Tomovega brata Billa, Stitch. 

Brata Kaulitz sta v svojem podkastu sedaj spregovorila o tej veliki izgubi. "Nič solz ni več ostalo ..." pravita znana Nemca, ki te težke izgube še lep čas ne bosta prebolela. Trenutno niti verjeti ne moreta, kaj se je pripetilo pretekli teden, ko je družina na isti dan izgubila dva psa. V dveh tednih je bila družina "ob celo krdelo".

"V nedeljo se je Stitch nenadoma zgrudil," je povedal Bill, ki se je s psom takoj odpravil k veterinarju. Na poti je izvedel, da sta morala tudi Tom in Heidi do veterinarja, ker se je Anton slabo počutil. "To ne more biti naključje. Kaj se dogaja z našimi psi?" se sprašuje Bill.

Stitch je bil star malo več kot štiri leta, Anton pa le dobre tri. Po pisanju Bilda je bil Stitch zdrav pes. "Niti pomislil nisem na to, da bi bilo z njim kaj narobe. Nikoli ni bil bolan. Nikoli ni potreboval veterinarja," je še povedal Bill in pripomnil, da še nikoli ni toliko jokal kot te dni. 

Ker se slavna dvojčka sprašujeta, ali so tragedije med seboj povezane, bodo na Stitchu izvedli obdukcijo. Billa naj bi prijatelj namreč obvestil, da verjetno obstaja nekdo, ki želi družini na tak kruti način škoditi.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.