Magazin > VIP
20 ogledov

Družina Kardashian ujeta v novi drami

Kourtney Kardashian FameFlynet
Tokrat se je sredi nje znašla najstarejša hči Kourtney, saj njen bivši fant trdi, da je on biološki oče njenega sina Masona.

Maneken Michael Girgenti že nekaj časa trdi, da je on biološki oče triletnega Masona in ne Scott Disick. Zdaj pa je celotno zgodbo zaupal še reviji Star in v njej povedal, da je Kourtney napisal pismo, v katerem od nje zahteva, naj naredi DNK-test, sicer jo bo tožil. "To je njena zadnja priložnost," je dejal. "Moj naslednji korak bo ta, da bom šel na sodišče in tam od nje zahteval test očetovstva. Sit sem tega, da ne vem, ali je Mason moj sin, in hočem, da se to konča."

Michael je za revijo med drugim razkril tudi del pisma, ki ji ga je napisal: "Nimam namena uničiti družine, ki si si jo ustvarila s Scottom. A hkrati si Mason zasluži vedeti resnico."

In ta resnica je po Michaelovih besedah takšna: Mason je bil spočet, ko sta imela marca 2009 s Kourtney nezaščiten seks. Ravno takrat sta šla s Scottom za kratek čas narazen, a sta kmalu spet postala par. Devet mesecev pozneje se je rodil Mason, a Kourtney je že takrat zanikala Michaelove trditve, da je on oče. Večkrat je poskušal stopiti v stik z njo, a vselej neuspešno. "Sploh ni bilo odziva, a sem si rekel, da bo resnica enkrat že prišla na dan."

Komentarjev 1