Magazin > VIP
5019 ogledov

Družina Kim Kardashian roti, naj preneha s tem obnašanje

kim kardashian Instagram
Pravijo, da bo vse to čez čas obžalovala.

Odkar se je rodila Chicago, tretji otrok Kim Kardashian in Kanyeja Westa, se zvezdnica obnaša kot starleta, ki potrebuje škandale, da bi mediji o njej poročali.

Kim je na družabnih omrežjih namreč objavila več seksi posnetkov, na enem je celo brez nedrčka, zaradi katerih je njena družina sedaj v velikih skrbeh, saj so prepričani, da bo 37-letnica ta korak zelo kmalu obžalovala. Kim so njeni najbližji celo rotili, naj preneha s tem obnašanjem in svojo pozornost raje umeri k dojenčku. "Menijo, da so te fotografije prostaške. /.../ Povedali so ji, da bo te posnetke obžalovala, ko bo Chicago večja in bo videla, s čim se je njena mati ukvarjala v prvih dneh po njenem rojstvu,“ pravi vir.

Kim se ne pusti motiti. Svojim sestram naj bi zabrusila, da ji zavidajo, da je ona spet "ta vroča Kardashianova“.

Kim je sicer po ropu v Parizu dejala, da se je spremenila in da ne bo več iskala pozornosti javnosti, na kar pa je očitno že pozabila.

kim kardashian Pokazala gole dojke Magazin Zvezdnica po rojstvu tretjega otroka še bolj razuzdana
Komentarjev 5
  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 10:02 02.februar 2018.

    Zdej bom jest prenehal s tem PISANJE??? Sram vas je lahko žurnalovci,5 stavkov ne znate pravilno napisat oz. besed v njih.

  • Boris 09:49 02.februar 2018.

    Verjetno imajo največji problem s tem, da je zdaj to GRATIS ... :)

  • ECKING 08:47 02.februar 2018.

    "Družina Kim Kardashian roti, naj preneha s tem obnašanje" ....in ze takoj ,bravo novinarka!!! Naj preneha s tem obnasanje? WTF?? pejd nazaj v solo!!!