Magazin > VIP
7 ogledov

Družina krivi ovire na cesti

Paul Walker EPA
Družina verjame, da so bile za Walkerjevo smrtno nesrečo usodne ovire na cesti.

Družina Paula Walkerja in strokovnjaki za rekonstrukcije nesreč so prepričani, da so bile za smrt igralca krive cestne ovire.

Po navedbah virov naj bi se Walkerjeva družina za rekonstrukcijo nesreče obrnila na kaskaderje, ki so mnenja, da so za to, da je voznik izgubil nadzor nad vozilom, krive plastične cestne ovire, imenovane Bottsove pike (nekakšni okrogli ležeči policaji). Strokovnjaki so Walkerjevi družini zaupali, da naj bi avtomobil znamke porsche, ki drvel s hitrostjo 145 km/h, nadzor izgubil, ko je zadel ob omenjene ovire. Učinek naj bi bil podoben, kot da bi se vozili po ledu, čeprav so bile na avtomobilu pnevmatike primerne za dirkanje. Avtomobil carrera GT pa naj ne bi bil primeren za poškodovane ceste ali ceste z ovirami, na kar je Porsche opozoril že leta 2004.

Družina pa se je že odločila o podrobnostih pogreba. Paula bodo upepelili in v Los Angelesu pokopali v najožjem družinskem krogu. S tem se želijo izogniti trumi njegovih oboževalcev in medijem.

Komentarjev 4
  • Skippy 21:57 12.december 2013.

    Strokovnjaki že nekaj časa podajajo raziskave, da so hitrostne ovire krive za veliko več življenj kot jih rešijo (samo v Londonu je razlika več kot 100 ljudi). Samo ljudem je to pač težko dopovedati.

  • maresem 18:30 12.december 2013.

    Mislim, da ga boste obudili od mrtvih, tako ga drkate že tri tedne.. o Mandeli, ki je nekaj naredil za ta svet pa par slik in besed.... Beda čista!

  • Pepe007 18:25 12.december 2013.

    Kako bi Američani komentirali naša krožna križišča z betonskimi skulpturami v sredini?