Magazin > VIP
16 ogledov

Družina se hoče znebiti Whitneyjinega sina

Bobbi Kristina Whitney Houston twitter.com
Whitneyjina mama Cissy Houston je odločena, da bo iz življenja svoje vnukinje Bobbi Kristine izločila vse slabe vplive. Začela je pri 22-letnem fantu, ki ga je Whitney obravnavala kot sina.

Nick Gordon, ki je od otroštva živel pri Whitney Houston in je v družini veljal za njenega sina, po smrti pevke ni več zaželen pri Houstonovih. Whitneyjina mama Cissy je namreč prepričana, da slabo vpliva na njeno vnukinjo Bobbi Kristino, zato zahteva, da se nemudoma izseli iz družinske hiše v Atlanti. Kot poroča ameriška spletna stran TMZ, je Cissy tako odločena, da bo Nicka vrgla na cesto, da je celo stopila v stik z odvetniki, ki bi ji pomagali v primeru, če 22-letnik ne bi hotel oditi prostovoljno. Da Nick ni kaj prida, je dokazal že lani, ko se je Bobbi Kristina sprla s svojim fantom, on pa je položaj poskušal pomiriti s pištolo, zaradi česar so ga aretirali.

Whitney je Nicka k sebi vzela pred več kot desetimi leti, ko je njegova mama spoznala, da ne more več skrbeti zanj. Vse odtlej ga je pevka imela za neuradno posvojenega sina, Bobbi Kristina pa je v njem videla brata.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.