Magazin > VIP
20 ogledov

Družina se že poslavlja od Bobbi

whitney houston, bobbi kristina Profimedias
Družina Bobbi Kristine Brown se je začela zbirati ob njeni postelji. Po poročanju medijev, se od 21-letnice poslavljajo.

Ob bolnišnični postelji Bobbi Kristine Brown, ki bi v soboto skoraj utonila v svoji kopalni kadi, so se včeraj začeli zbirati njeni svojci. Ameriški mediji poročajo, da so zdravniki Brownovim razložili, da za 21-letnico ni več upanja. Zvezdničin oče Bobby Brown je včeraj demantiral govorice, da so jo že odklopili od aparatur. "V redu je. Še vedno molimo,“ je povedal Bobby, ki menda z Alicio Etheredge pričakuje šestega otroka.

Po poročanju nekaterih medijev naj bi družina aparature odklopila med koncem tedna. Brown, ki je zelo veren, zdravnikov sicer noče poslušati. Kot pravijo Brownovi, bogovi v belem ne morejo napovedati čudežev, v katere trdno verjamejo, saj so jim že bili priča.

Sumljive okoliščine?

Kaj točno se je v soboto zgodilo, policija še preiskuje. Eden od očividcev pravi, da je videl, kako je nekdo v soboto zbežal iz Bobbijine hiše. Policija je zaradi tega obiskala bližnjo banko in dobro izprašala zaposlene, ki pa niso opazili nič sumljivega. Preiskovalci se želijo sedaj dokopati do posnetka varnostne kamere, ki nadzoruje parkirišče, in bi lahko razkril, ali je pred prihodom reševalcev res nekdo skočil čez Bobbijino ograjo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.