Magazin > VIP
16169 ogledov

Družina srbske pevke toži znano Slovenko

denise dame Youtube
Denise Dame v težavah.

Kot smo poročali, je v šovu Zadruga močno počilo med starleto Denise Dame in pevko Sandro Čaprić. Denise se je ujezila, ker je Sandra vzela njene stvari. Med prerivanjem je Denise pevko tako močno sunila, da je pristala na tleh. Ponjo so prišli reševalci.

Postal Svet i Scandal sedaj piše, da so Slovenko kaznovali z odvzemom trimesečnega honorarja, družina znane Srbkinje pa naj bi zoper njo sprožila tožbo, od katere ne bodo odstopili, dokler Denise ne prepovedo vstopa v državo. Zelo so jezni, tudi zato, ker je Sandrini teti ob pogledu na negibno nečakinjo tako poskočil krvni tlak, da je morala v bolnišnico. "Sandra ni šla v šov, da bi jo fizično trpinčili,“ je portalu povedal sorodnik in dodal, da bi Sandra lahko umrla, če bi z glavo močno udarila ob tla.

Komentarjev 3
  • Majazmaja 09:37 15.december 2021.

    Tale Srbkinja je dobro padec in ''nezavest'' dobro zaigrala ...

  • sam1 13:28 14.december 2021.

    Glede na posnetek,je očitno ta "pevka" prišla v to štalo,da bi drugim kradla stvari,pa jo je korošica naučila kozjih molitvic......

  • Friderik1950 12:38 14.december 2021.

    Glede na videno, gre za namerno pretiravanje in glede na to, da jo je Srbska pevka dolgo časa prav provocirala, ker ji ni vrnila stvari, bi jo morala na tleh še dobro 'zbincat'.