Magazin > VIP
195 ogledov

Družina Đurić se je morala odpovedati pujsi

Pujsa Pinga
1/6
Radio Center
Pujsa Pinga, ki je nekoč živela z družino Ribič – Đurič, danes živi na kmetiji, v prostem času pa osrečuje radijske poslušalce.

Ljubljenka družine Ribič-Đurič pujsa Pinga je pred nekaj meseci našla novi dom na obrobju Ljubljane. "Sami veliko potujemo, zato sta za Pingo skrbela moja starša, ko pa je oče zbolel, to ni bilo več možno, zato smo Pingo oddali na kmetijo v bližini Ljubljane. Še vedno jo obiskujemo, saj ostaja članica družine, Ela pa se vsak večer v posteljo odpravi z njeno fotografijo," nam je zaupala Tanja Ribič in povedala, da je Đuro Pingo ob Ljubljanici velikokrat sprehajal kar brez povodca.

Pinga pa je prestolnico obiskala ta teden in zavladala ljubljanskim ulicam. Znana radijska voditelja Sašo Papp in Polona Požgan sta z njeno pomočjo zaključila akcijo Razbijmo pujsa. Pet finalistov akcije je namreč tekmovalo v tem, kdo bo najhitreje sprehodil Pingo, zmagovalec pa je v žep pospravil tisoč evrov. Pinga tako ne razveseljuje le svoje zvezdniške družine, temveč prinaša srečo tudi radijskim poslušalcem.

Komentarjev 1