Magazin > VIP
19144 ogledov

Družino Steffi Graf spet trpinči njena svakinja

steffi graf Profimedia
Groženj kar ni konec ...

Rita Agassi se je po poročanju VIP spet spravila nad svojega brata, teniško legendo Andrea Agassija, ki mu je že v preteklosti večkrat grozila. Tokrat jih je skupil tudi Agassijev starejši brat Philip. "Nekega dne se bodo zoper vaju začele preiskave in morala bosta prevzeti odgovornost. Če ne, vaju čaka pekel, saj smrti ne moreta ubežati," je med drugim zagrozila Rita, ki se je sicer lani s slavnim bratom pobotala.

Takrat je med njima posredovala Steffi Graf, s katero je Andre že 20 let poročen. Vse je kazalo, da se bo v družino spet naselil mir, Andre je sestri plačal tudi psihoterapije. Na to je hitro pozabila ... Med drugim mu je kratek čas pozneje zaželela bolečo smrt.

Rita se je pred dvema letoma sicer sprla tudi s svojim sinom Skylarjem in ga vrgla iz hiše. "Sirota je. Molite zanj, saj nima več staršev, je pa lahko vesel, da ima strice in tete, ki mu pomagajo," je takrat sporočila Rita. 

Družina Agassi Ritinega vedenja ne komentira. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.