Magazin > VIP
15063 ogledov

Družinska tragedija velike zvezdnice: Se spomnite teh srce parajočih posnetkov?

jane birkin, kate barry
1/3
Profimedia
11. decembra bo minilo deset let od njene smrti.

jane birkin, kate barry | Avtor: Profimedia Profimedia
Francoska igralka in pevka Jane Birkin, po kateri je Hermes poimenoval eno od svojih najbolje prodajanih torbic, pravi, da ne želi preboleti hčerkine smrti.

Kate Barry je umrla 11. decembra 2013. Skočila je skozi okno svojega stanovanja v Parizu. Stanovala je v 4. nadstropju (na fotografiji spodaj). 

"Njene smrti ne želim preboleti, ne želim pomoči, ki bi mi pri tem pomagala," je Birkin sedaj povedala za Stern in dodala, da je hčerkino smrt poskušala predelati s pomočjo glasbe. Razkrila je tudi ganljivo zgodbo, ki priča o tem, da čas ne zaceli vseh ran. "Nekoč sem v Lyonu šla v lekarno in kupila komplet za manikuro. Nato sem vso pot do hotela jokala, ker si je moja hči Kate tako rada urejala nohte."

Katin oče je britanski skladatelj John Barry, ki je za kar nekaj filmov o agentu Jamesu Bondu napisal glasbo. Umrl je dve leti pred hčerko. Par se je razšel kmalu po Katinem rojstvu, Jane je pri vzgoji nato pomagal pevec Serge Gainsbourg. Katini polsestri sta igralki Charlotte Gainsbourg in Lou Doillon.

jane birkin, kate barry | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.