Magazin > VIP
24 ogledov

Dva moška hotela obglaviti Joss Stone

Joss Stone FameFlynet
Dva britanska moška sta nameravala ugrabiti in s samurajskim mečem obglaviti pevko Joss Stone zaradi njene domnevne povezave s kraljevo družino.

Policija je v bližini pevkinega doma aretirala 35-letnega Kevina Liverpoola in 32-letnega Juniorja Bradshawa zaradi suma ugrabitve in načrtovanja umora. Pri njima so našli samurajski meč, kladiva in nož ter grozilna sporočila, na katerih je zapisano, da bosta obglavila Joss, saj je po njunem mnenju "hudič v človeški obliki". Našli so tudi sporočila z besedami "Jocelyn R. I. P.", "najdi reko, v katero jo bova odvrgla" ter sporočila v povezavi s kraljico. Joss je namreč že nekaj časa bližnja prijateljica članov kraljeve družine, pela je tudi na poroki princa Williama in Kate Middleton.

Aretacija Liverpoola in Bradshawa se je zgodila že junija 2011, novica o njunem grozovitem namenu pa se je razvedela šele zdaj. Tožilec Simon Morgan je ob tem povedal, da osumljenca nista odobravala britanske kraljeve družine, in zato sta se spravila tudi na Joss, ki je nato postala njuna glavna tarča. "Glede na to, kakšno orožje smo našli pri njima, sta imela v mislih hud zločin. Njun namen je bil, da jo oropata in ubijeta." Morgan je dodal, da sta imela natančno izdelan načrt za obglavljenje ter da bi bil samurajski meč res "priročen". Osumljenca sta ugrabitev in umor Joss načrtovala od januarja 2011.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.