Magazin > VIP
2 ogledov

Dva obtožena v primeru Katinih golih fotografij

Kate Middleton Fame Flaynet
Potem ko je francoska revija Closer objavila fotografije napol gole Kate Middleton, se je proti odgovornim že začela preiskava.

Zaradi posega v zasebnost vojvodinje Cambriške so preiskovalci pod drobnogled vzeli dva človeka. Po navedbah agencije AFP sta to direktor revije Closer, ki jo izdaja založnik Mondadori Group, Ernesto Mauri in fotografinja Valerie Suau, ki dela za regijski časopis La Provence.

Fotografinjo so zaradi objavljenih fotografij vojvodinje v kopalkah obtožili poseganja v zasebnost Kate Middleton. Iz založbe so sporočili, da Mondadori ne ve o zadevi ničesar, kar se še ne bi vedelo, iz La Provence pa so povedali, so dali fotografinji vso podporo pri pravnem postopku, ki jo je danes doletel.

Suaujeva je priznala, da je fotografirala Kate Middleton v kopalkah, vendar je imela na sebi tudi zgornji del kopalk.

Fotografije so bile objavljene v reviji Closer septembra lani. En mesec pozneje se je izvedelo, da so policiji predali ime paparaca, ki naj bi naredil omenjene fotografije. Po reviji Closer so fotografije Kate zgoraj brez objavili še italijanska revija Chi in danski časopis Irish Daily Star. Urednik slednjega časopisa Michael O'Kane je bil suspendiran in je pozneje s položaja odstopil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.