Magazin > VIP
37472 ogledov

Dve leti po smrti: Lepe novice pri vdovi Nikija Laude

niki lauda
To je novi moški v njenem življenju.

Birgit Lauda | Avtor: Profimedia Profimedia
20. maja 2019 se je poslovila dirkaška legenda, Avstrijec Niki Lauda, ki je za seboj pustil ženo Birgit, s katero se je poročil leta 2008, in dvojčka Mio in Maxa (10).

Njuna ljubezen je bila pravljična in že na samem začetku je bilo jasno, da je bil Niki ljubezen njenega življenja. 

42-letnica je bila stara 26 let, ko je spoznala Laudo, delala pa je kot stevardesa pri letalski družbi Austrian Airlines, ki ji je Lauda prodal svoje letalsko podjetje. Po samo osmih mesecih zveze se je Birgit odločila, da svojemu novemu partnerju pokloni ledvico, saj njegov sin Lucas, ki se mu je rodil v prvem zakonu, ni bil pravi darovalec. "Lucasa sem prosil, naj se testira, a mi ledvice ni mogel darovati. Takrat je Birgit rekla, da se bo ona testirala. Vprašal sem jo, zakaj. Odvrnila je: 'Ker to želim.i Povedal sem ji, da ji tega ni treba storiti, saj se poznava šele osem mesecev. Tudi sam tega ne bi storil … Tri mesece mi je govorila, da bo to naredila, ker me ljubi. Ni bila prestrašena, nič ni zahtevala, njen pristop je bil čist. Po dolgem premisleku sva šla v bolnišnico. Gledam sem, kako so jo odpeljali in molil, da se ji ne bi nič zgodilo,“ je nekoč razkril Lauda.

Lepotici so se ljubezenske zvezde nasmehnile še enkrat. Dve leti po smrti ljubljenega moža je sedaj srečna v objemu finančnega strokovnjaka Marcusa Siebererja (53). Par se je že skupaj pojavil na javnem dogodku. "To ni le moj spremljevalec. To je novi moški v mojem življenju. Spoznala sva se na Ibizi, in sicer preko skupnih prijateljev,“ je pravnica razkrila za Bild.  


 

Komentarjev 1
  • mirror 17:12 23.avgust 2021.

    Za Laudo je naredila vse kar je lahko. Življenje pa teče dalje.