Magazin > VIP
41 ogledov

Dvodnevni žur za Murkovega otroka

Damjan Murko Facebook
Damjan Murko se že aktivno pripravlja na svojo novo očetovsko vlogo, poleg tega pa tudi že načrtuje zabavo ob rojstvu svojega prvorojenca.

"Smo že čisto evforični in komaj čakamo, da to malo bitje prijoka na svet. Zelo se ga že veseliva," nam je povedal Damjan Murko, ki ga z ženo Majo loči le še mesec pa pol do rojstva njunega prvega otroka. Rojstvu seveda namerava prisostvovati. "Porod ni stvar ženske, ampak obeh partnerjev, kot je tudi previjanje, vstajanje zvečer, hranjenje otroka, pestovanje in tako naprej," nam je pevec pojasnil svoje stališče. Z Majo se sicer že aktivno pripravljata na njegov prihod – nakupila sta že precej stvari ter opremila njegovo sobico, ki je svetlozelene barve, zato da ne bi nihče razbral spola njunega prvorojenca. Zakonca namreč glede tega ostajata skrivnostna. Trenutno se tako več ukvarjata z imenom, saj bi rada, da je nenavadno, a da obenem nosi tudi nek globlji pomen. "Imava listke z imeni, ki jih potem izločava in spet dodajava, saj se vsak dan pojavi kakšno drugo atraktivno ime," nam je v smehu pojasnil štajerski slavček ter dodal: "Zdi se mi, da mora ime nekaj povedati, saj zaznamuje otroka za celo življenje."

Maja, ki je imela v preteklosti dva spontana splava, se tokrat razen običajnih nosečniških težav, kot so utrujenost, zatekanje rok in nog, počuti dobro, vendar pa mora biti previdna tudi pri prehrani. Ker je pa znano, da imajo nosečnice pogosto svoje prehranjevalne "muhe", ni nič drugače niti pri Maji, ki je, kot pravi Murko, "nora na kremne rezine in sladoled, tako da me v slaščičarni že poznajo".

Med pripravami na rojstvo otroka pa je Murko že organiziral tudi zabavo po njegovem rojstvu. Svojemu prvorojencu namerava sicer najprej nazdraviti s sorodniki, zatem pa se bo s prijatelji odpravil na dvodnevni oddih v nek penzion, kjer se bodo zabavali ob odlični hrani in izbrani kapljici. "To se zgodi enkrat v življenju, zato hočem, da si zapomnijo," nam je pojasnil.

Komentarjev 3
  • mirko 18:16 09.avgust 2012.

    Eden ko drugi je lepši. Murko zakaj se pretvarjaš, če pa dobro veš, da si nor na tiča v svoji riti ?!!!

  • Boštjan Turk 12:56 09.avgust 2012.

    ''Letos poleti sta si privoščila tudi oddih v Novigradu, kjer sta se razvajala v hotelu s petimi zvezdnicami.'' - kakor je meni znano, Novigrad nima hotela s petimi zvezdicami, ima ga Umag...tako da Murko, vprašanje če si slikan tudi v ...prikaži več Novigradu, da nista slikana pred fototapeto :D

  • 1111 09:55 09.avgust 2012.

    ...ajoooooj, a so to prvi posnetki marsovcev??????