Magazin > VIP
39 ogledov

Dvomi v Goranov značaj

Aneta pravi, da trenutno ne potrebuje moškega. (Foto: Gregor Hočevar) Žurnal24 main
Med Aneto in Goranom, tekmovalcema šova Kmetija, se je v času snemanja spletla posebna prijateljska vez, ki pa je izven Kmetije zamrla. Še več - Aneta je podvomila v Goranov značaj.

Sprva je kazalo, da so med Aneto Salihović in Goranom Breščanskim v Kmetiji preskočile iskrice, ki pa se po Anetinih besedah niso vnele. Med njima naj bi že od samega začetka prevladovalo prijateljstvo. "V Kmetiji sva imela z Goranom res dober odnos. Odlično sva se razumela, on mi je stal ob strani, ko sem jokala. Če je bilo treba, me je objel in tolažil," je povedala Aneta in dodala, da se je vse to po odhodu iz Kmetije spremenilo.

 

"Od konca Kmetije sva se slišala le dvakrat, enkrat sva se celo srečala, to je pa tudi vse." 23-letnica pravi, da je v stalnem kontaktu le z Alenko Sivka in Majo Malnar.

 

Dvoličnež in hinavec?

Sicer pa je Aneta po končanem resničnostnem šovu presenečana nad tem, kako Gorana prikazujejo na televiziji. "Meni se ni zdel takšen, kot ga vidite vi. Bila sem šokirana." Kljub temu pa je po mnogih prebranih forumih podvomila v njegov značaj, saj ga ljudje opisujejo kot dvoličneža in hinavca. "Malo me je tudi prizadel, ko je v šovu rekel, da bi raje videl, da notri ostanem jaz, ker bi to njemu prineslo osebno korist. To me je zmotilo, saj jaz na njega nisem gledala kot na moškega, s katerim bi bila, saj nimava nič skupnega."

 

Nekdanja Playboyeva zajčica je še dodala, da ostaja srečno samska ter da si moškega trenutno v svojem življenju niti ne želi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.