Magazin > VIP
8553 ogledov

Dvor objavil kraljičino novo fotografijo, ki menda nosi skrito sporočilo

kraljica elizabeta ii Instagram
Velika Britanija praznuje 70. obletnico vladavine kraljice Elizabete II.

Praznovanja bodo trajala kar štiri dni, začela pa se bodo s tradicionalno parado in kraljičinim pozdravom z balkona Buckinghamske palače.

Ob tej priložnosti je dvor objavil novo fotografijo svoje 96-letne monarhinje. "Hvala vsem, ki ste pomagali zbrati skupnosti, družine, sosede in prijatelje, da bi v Združenem kraljestvu in po vsej Commonwealthu obeležili moj platinasti jubilej. Vem, da bo ob teh prazničnih priložnostih nastalo veliko veselih spominov. Izkazana dobra volja me še vedno navdihuje in upam, da bodo prihodnji dnevi, ko z zaupanjem in navdušenjem zremo v prihodnost, tudi priložnost za razmislek o vsem, kar smo dosegli v zadnjih sedemdesetih leti," se glasi sporočilo kraljice, ki je morala zaradi zdravstvenih težav v zadnjih mesecih večji del obveznosti preložiti na mlajšo generacijo. 

Tisti, ki menijo, da bo princ Charles že kmalu nasledil svojo mamo, v novi fotografiji, ki je nastala na gradu Windsor, vidijo potrditev za svojo domnevo. V ozadju se namreč vidi kip kralja Charlesa II. Je to res znak, da mu bo kmalu predala krono?

Ali bo Velika Britanija res še pred kraljičino smrtjo dobila kralja Charlesa III., bo pokazal čas. Mnogi bi si sicer želeli, da bi kraljico naslednil njen vnuk William, a poznavalci kronanih glav so prepričani, da se to ne bo zgodilo. 

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.