Magazin > VIP
1486 ogledov

Dvor z izborom portreta princese Madeleine dvignil veliko prahu

princesa Madeleine
Zato se je mnogim fotografija zdela neprimerna.

Švedska princesa Madeleine je 10. junija praznovala svoj 39. rojstni dan, daleč stran od kraljeve družine. Lepotica s soprogom Chrisom in tremi otroki namreč živi na Floridi.

Švedski dvor ji je kljub temu, kot veleva že tradicija, čestital po družbenih omrežjih. Vsakič, ko kateri od članov kraljeve družine praznuje svoj praznik, objavijo njegov portret in voščilo. Tako je bilo tudi tokrat – z eno razliko. Ponavadi objavijo novo fotografijo, prelepo, ki je javnost še ni videla, za Madeleinino čestitko pa so izbrali posnetek, ki je nastal lani na neki prireditvi. Izbor je mnoge razočaral, poroča Bunte.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kungahuset 🇸🇪 (@kungahuset)


Ali PR-oddelek dvora res nima novejšega posnetka? Zelo slabo opravljeno delo, tudi zato, ker bi po mnenju odgovornega urednika časnika "Svensk Damtidning“ zaradi princese morali ustanoviti krizni štab. Njihova anketa je namreč pokazala, da Švedi 39-letnici ne zaupajo. 

Nič čudnega. Madeleine namreč že leto in pol ni bilo v domovini. To se bo kmalu spremenilo, na Švedsko se s celo družino vrača poleti. S tem se bo Švedom zagotovo prikupila.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.