Magazin > VIP
31 ogledov

Eastwoodova 20-letna hči se ločuje

Francesca Eastwood Clint Eastwood FameFlynet
Francesca Eastwood se je pred dobrim tednom poročila z bratom igralca Jonaha Hilla, a se že hoče ločiti.

Jordan Feldstein in Francesca Eastwood, 20 let stara hčerka legendarnega igralca in režiserja Clinta Eastwooda, sta si "večno" zvestobo obljubila 17. novembra, a sta že sporočila, da bosta zakon razveljavila. Kot poročajo njuni prijatelji, je bila poroka v Las Vegasu pravzaprav "pijana napaka". "Francesca je takoj obžalovala, kar sta storila. Dobili smo se dan po tem in sploh ni nosila poročnega prstana," je za ameriško spletno stran TMZ povedal vir.

Feldstein, ki je brat znanega igralca Jonaha Hilla, je sicer vpliven glasbeni menedžer, ki ima med drugim pod okriljem skupino Maroon 5, njihovega pevca Adama Levina, ter glasbenika Robina Thicka.

Sicer pa je tudi Francescin oče Clint pred nekaj meseci polnil tabloide, ko je sporočil, da se po 17 letih ločuje od žene Dine. Francescina mama je sicer igralka Frances Fisher, s katero je bil igralec v zvezi od leta 1990 do 1995.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.