Magazin > VIP
33 ogledov

Ecclestone spet pred oltar – s 46 let mlajšo

Bernie Ecclestone, Fabiana Flosi FameFlynet Pictures
Čeprav je Bernie Ecclestone po ločitvi od nekdanje žene Slavice zatrdil, da se ne bo nikoli več poročil, je moral pojesti besedo. Lastnik formule ena je namreč zaprosil svojo partnerico Fabiano Flosi.

Britanski multimilijarder Bernie Ecclestone je oznanil, da se je zaročil s 46 let mlajšo Fabiano Flosi. "Zaročena sva in ne bova imela dolge zaroke," je povedal 82-letni Bernie ter dodal: "Presrečna sva. Vprašanje je le kdaj, ne ali se bova poročila. A datuma in kraja še nisva določila."

Bernie je svojo brazilsko odvetnico zaprosil z diamantnim prstanom v vrednosti 160 tisoč funtov oziroma skoraj 193 tisoč evrov, se je pa pošalil, da mu ni bilo treba poklekniti.

Prvi mož formule ena je bil pred tem 24 let poročen z nekdanjo hrvaško manekenko, Slavico Radić, od katere se je ločil leta 2009. Njuna ločitev je bila zelo burna in draga ter mu je pustila grenek priokus. Zdaj pa je s Fabiano, s katero sta skupaj dve leti, tako srečen, da je prepričan, da jima bo uspelo.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.