Magazin > VIP
40 ogledov

Ecclestonova dobro skrivala nosečnost in porod

Petra Ecclestone
1/7
FameFlynet
Mesec po porodu se Petri Ecclestone trebušček čisto nič ne pozna.

Hčerka šefa formule 1 Bernieja Ecclestona, Petra, je pred mesecem povila hčerko. Z možem Jamesom Stuntom sta jo poimenovala Lavinia. Petra je rodila v Londonu, a je takoj po porodu odletela nazaj v Los Angeles, kjer z možem živita dve leti, poročena pa sta od avgusta 2011. Svojega otroka bo Petra vzgajala v razkošni losangeleški vili, ki jo je preuredila od stropa do tal.

Novico o porodu pa je zvezdnica zelo dobro skrivala. Prvi namig, da je rodila, je bil prejšnji teden, ko so jo opazili med nakupovanjem s svojo mamo Slavico na Beverly Hillsu. Sledi o nosečniškem trebuščku ni bilo nobene. Fotografije, posnete konec februarja, so namreč nakazovale, da bo vsak čas rodila.

Če je Petra želela nosečnost prikriti, pa tega njena sestra Tamara zagotovo ni hotela. Večkrat je namignila, da je noseča, preden je postalo uradno. "Imeti otroke okoli božiča, to je to. Mislim, da bo naslednji božič privekal dojenček, močno upam. Zagotovo bom postala teta, še preden bom mama, to vam lahko povem," je izdala Tamara.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.