Magazin > VIP
158 ogledov

Ecclestonova se ločuje, neverjetni prizori na in pred sodiščem

James Stunt
1/3
Petra Ecclestone se po šestih letih zakona ločuje od moža Jamesa Stunta.

Petra in James sta se leta 2011 poročila na italijanskem gradu. Njuna sanjska poroka je stala 12 milijonov funtov in zelo draga (ter umazana) bo tudi njena ločitev.

Kot piše Daily Mail, se zakonca prepirata okoli razdelitve 5,5-milijardnega premoženja. Včeraj sta se James in Petra srečala na sodišču, kjer so na dan prišle številne neprijetne informacije o njunem zakonu. Stunt, ki je menda "težek“ 3,3 milijarde funtov, naj bi bil do Petre, s katero ima tri otroke, nasilen. Poleg tega mu očitajo, da je odvisen od drog. Par je sicer podpisal predporočno pogodbo, vredno 16 milijonov.

Poslovnež se je sicer neprimerno vedel tudi včeraj med zaslišanjem. 35-letnik naj bi se med postopkom ves čas smejal, norčeval in vzdihoval, v nekem trenutku pa je udaril po mizi in z roko nakazal streljanje s pištolo. Nato je pokazal na Bernieja Ecclestona in ga ozmerjal s pi***. Nekdanjega tasta je zatem potrepljal po rami in odvihral iz dvorane. Gospod Ecclestone se je po provokaciji dvignil s stola in sledil Stuntu, a ga je sodnik ustavil. "Prosim, gospod Ecclestone, ne odzivajte se na to. Vem, da bi bilo mamljivo,“ je izjavil sodnik.

Petra je sodišče zapustila v solzah, njen mož pa je z nasmehom na obrazu paparace pozdravil z dvignjenim sredincem.

Komentarjev 4
  • gabruza 21:52 29.junij 2017.

    Če ti tukaj ne paše greš lahop nazaj v krtino.

  • Bizgec 19:02 29.junij 2017.

    Lep dokaz, da denar ne more kupiti manir.

  • Zdene Iskra 13:38 29.junij 2017.

    Kaj pa tvoja "intelagenca"?? Se kdaj vprašaš?