Magazin > VIP
11 ogledov

Eddie bo moral plačati

Eddie bo moral plačevati preživnino. Žurnal24 main
Sodnik je razsodil, da mora Eddie Murphy mesečno plačati 51.000 dolarjev preživnine za hčerko Angel Iris, ki jo ima s pevko Melanie Brown.

Tako se je sklenila bridka bitka med nekdanjima partnerjema. Igralec Eddie Murphy bo tako vsak mesec naslednjih 16 let, do dopolnjenega 18. leta male Angel Iris, plačeval 51.000 dolarjev preživnine.

Igralec naj bi pristal tudi na to, da bo končno spoznal svojo 22-mesečno hčerko. Po koncu šestmesečnega razmerja z Melanie Brown je Murphy namreč dvomil, da je otrok njegov. Očetovstvo so dokazali šele s testom očetovstva, kar pa ga ni spodbudilo k temu, da bi otroka obiskal.

Stvar je zaključena
Zadnjih 15 mesecev sta starša male Angel sodišču predstavljala vsak svoj del zgodbe. Umazane podrobnosti pa naj ne bi prišle na dan, saj sta oba podpisala pogodbo, s katero sta se zavezala k molčečnosti.

"Mel je navdušena, da je stvar zaključena. Želela je samo najboljše za deklico," je povedal njen prijatelj. "Nikoli ni šlo za denar. Mel je samo želela, da Eddie pokaže zanimanje za Angel."

Mala Angel Iris naj bi končno srečala svojega očeta. © Flynet/JLP

 
Javen razhod
Murphy, oče šestih otrok, je zvezo z nekdanjo spajsico končal kar na nizozemskem šovu RTL Boulevard decembra 2006. "Ne vem, čigav otrok je to, dokler se ne rodi in ne opravimo krvnega testa," je dejal v omenjeni oddaji. V času njunega razhoda je bila Mel noseča pet mesecev, Eddie pa si je tolažbo hitro poiskal pri Tracey Edmonds . Z Edmondsovo se je igralec poročil na Bora Bori, a se je njun zakon končal že čez dva tedna.

Popoln šok
Konec razmerja je pevko udaril kot strela z jasnega. "Pogovarjala sva se o družini in poroki. Za nekaj dni sem odpotovala na obisk k mami. Ob pristanku me je čakalo morje fotografov. Ljudje so vpili o DNK-testu. Bila sem popolnoma šokirana," je dogajanje za revijo OK! magazine takrat opisala Mel. "Poskušala sem poklicati Eddieja, a ga nisem dobila. Ko mi ga je le uspelo doklicati, je rekel, da me bo poklical nazaj, in to je bilo to. Nikoli ni poklical nazaj."

Po rojstvu Angel Iris aprila 2007 se je Britanka na skrivaj poročila s Stephenom Belafontejem . Iz prvega zakona s plesalcem Jimmyjem Gulzarjem ima devetletno hčerko Phoenix Chi .
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.