Magazin > VIP
4556 ogledov

Eden najbolje plačanih igralcev na svetu mora v ječo

Salman Khan
Ubil je dve živali.

Bollywood je v šoku … Še zlasti producenti. Eden od njihovih najbolj dobičkonosnih igralcev, Salman Khan, mora namreč za pet let v zapor. Pred dvajsetimi leti je med snemanjem filma Hum Saath Saath Hain ubil dve redki in zato tudi zaščiteni antilopi. Poleg njega so bili nezakonitega lova obdolženi še štirje igralci, a jih je sodišče na koncu spoznalo za nedolžne.

Khan, ki ga je revija Forbes uvrstila na seznam desetih najbolje plačanih igralcev sveta, se je na izrečeno sodbo že pritožil, kljub temu bo moral vsaj za nekaj dni za zapahe.

To sicer ni prvič, da ima zvezdnik težave z zakonom. Leta 2002 je z avtomobilom ranil štiri osebe, eno osebo pa ubil. Ker je zbežal s kraja nesreče, so mu sodili, a na koncu ni bil spoznan za krivega. Najprej ga je sodišče sicer spoznalo za krivega, četudi je trdil, da je za volanom sedel njegov šofer. Sodnik je bil prepričan, da igralec laže in da je nesrečo povzročil pod vplivom alkohola. Sedem mesecev pozneje pa ga je sodišče oprostilo, ker izjava priče, ki je medtem umrla, nenadoma ni bila več verodostojna.

Khan je v Indiji velika zvezda. Posnel je že več kot 100 filmov in je prejemnik številnih nagrad. Na Twitterju ima več kot 32,5 milijona sledilcev, na Facebooku pa mu sledi 36 milijonov ljudi.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.