Magazin > VIP
21 ogledov

Edina preživela dobilo pismo Rowlingove

Cassidy Stay youtube.com
Pisateljica J.K. Rowling je pisala deklici, ki je izgubila celotno družino.

Zgodba 15-letne Cassidy Stay je srce parajoča. Njen stric je s streli pokončal njena starša, dva brata in dve sestri. Tudi Cassidy je bila ranjena. Preživela je le, ker se je pretvarjala, da je mrtva. Ko je morilec zapustil hišo, je najstnica poklicala policijo in svoje stare starše. K njim je bil pobesneli stric namreč namenjen.

Na pogrebu, ki je bil le tri dni po masakru, je Cassidy imela govor, v katerem je povedala, da verjame, da je njena družina sedaj na lepšem kraju. Izjavila je tudi, da moč črpa iz knjig o Harryju Potterju. "Srečo je možno najti tudi v najbolj temnih trenutkih, če se boš le spomnil prižgati luč,“ je citirala svoj najljubši lik, čarovnika Dumbledorja.

Avtorica knjig o Harryju Potterju J.K. Rowling je bila nad deklico tako očarana, da ji je v imenu Dumbledorja poslala na roko napisano pismo. Cassidy je od Rowlingove poleg tega prejela podpisan izvod knjige in fiktivni dokument, da je sprejeta na Bradavičarko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.