Magazin > VIP
57 ogledov

Edo Maajka je postal očka

Edo Maajka Lilah Davor Puklavec/Pixsell
Bosanski raper Edo Maajka in njegova žena Lilah sta zadnji dan v starem letu povila hčerko, ki sta jo poimenovala Yasmin.

Edo Maajka, ki z ženo Lilah živi v Tel Avivu, je 31. decembra postal očka. To je za raperja prvi otrok, za njegovo soprogo pa že drugi, saj ima iz prejšnjega zakona hčerko Mayo. "Mala se počuti dobro, vsi smo dobro. Očetovstvo v tebi res prebudi čisto nova čustva. Izgubil sem občutek, kaj je noč, kaj je dan, a počutim se odlično. Ugotovil sem, da sem se zelo spremenil, otrok name vpliva zelo pozitivno," je za bosanske medije povedal raper.

Edu pa očetovstvo ni tuje, saj ga je pred prihodom hčerke veliko naučila Lilahina hči Maya, ki je stara 13 let. "Odlično se razumeva, a začetek je bil težek, moram priznati. Že nekaj časa jo obravnavam kot lastnega otroka, zato mislim, da bo z Yasmin vse še veliko lažje." Z Lilah, ki ima izraelske korenine in je scenaristka animiranih filmov, sta poročena od aprila lani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.