Magazin > VIP
72 ogledov

Elin besna na Tigerja in Lindsey

Lindsey Vonn Tiger Woods FameFlynet
Bivša žena Tigerja Woodsa je razjarjena zaradi dejstva, da se Tiger in Lindsey Vonn ob njunima otrokoma obnašata kot srečna družina.

Tiger in Lindsey ljubezensko življenje zajemata s polno žlico. Slavni golfist je svoji novi izbranki že predstavil svoja otroka, petletno Sam in štiriletnega Charlieja, s katerima sta se zaljubljenca vživela v pravo družino, kar pa močno jezi Tigerjevo bivšo ženo Elin. Še najbolj je besna zaradi dejstva, ker ju skupaj vozita v šolo, nazadnje pa so si privoščili še izlet ob morju, kjer so uživali na vodnih skuterjih.

Elin menda sicer nima nič proti Lindsey, moti jo le dejstvo, da jo je Tiger tako kmalu predstavil svojima otrokoma, saj noče, da sta del njegovih romanc. Tako sta se namreč sporazumno odločila med ločitvijo leta 2010; dogovorila sta se, da otrok ne bosta vmešavala v prihodnja razmerja z drugimi partnerji, ter da ju bosta obvarovala pred mediji. Charlie in Sam pa sta zdaj seveda v skoraj vsakem časopisu, zato se je Elin spet sestala s svojimi odvetniki.

Hoče sodno prepoved

"Elin je razjarjena. Meni, da Tiger izrablja otroka, da bi si popravil slabo medijsko podobo, zato ker se z njima pojavlja v družbi Lindsey, ter na takšnih krajih, kjer ve, da bo naletel na paparace," je za National Enquirer povedal neimenovani vir in dodal: "Zato hoče doseči sodno prepoved, ki Tigerju ne bi dopuščala takšnega izpostavljanja z otroci, še posebej, kadar je v družbi svojega dekleta."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.